Kako osvježiti odjeću

Većinom sve žene pronalaze razlog za osvježenje garderobe. Žene obično tragaju ili za novim odjevnim dodatkom bilo to radi pronalaska novog odjevnog stila, ili pak liječenje od nedavnog ljubavnog prekida. Preoblikovanje stila u skladu stila u potpunosti je ženska stvar.

Preinaka stila

Kako bi osmislili svoj novi izgled ili osvježile garderobu ne trebate nužno kupovati nove odjevne kombinacije. Pravi će se stil očitovati u vašem ukusu, stil se još očituje ne razini vaše samouvjerenosti. Svoj modni stil možete jako brzo obogatiti uz par trikova.

Zamolite nekog za pomoć, vama preostaje samo da osmislite ideju. Do novog modnog izgleda možete doći i kombinacijom dva odjevna predmeta koje nikada niste mislili nositi u istoj kombinaciji. Potrebno je malo istraživati ii riskirati.

Pazite na boje

Nakon puno pranja boje na odjeći izblijede, no ništa strašno, možete ih dati ofarbati u najsličniju boju koja odgovara određenom odjevnom predmetu.

Odjevne kombinacije

Pazite što kombinirate, nikako nemojte kombinirati vrećastu majicu sa vrećastim hlaćama, tom kobinacijom ćete ostaviti dojam debljine.

Napravite sami

Svaki stari odjevni predmet možete pretvoriti da izgledao kao da je novi. Uzmimo za primjer staru kapu. Staru običnu kapu možete urediti tako da na nju prišijete ili ukrasne kamenčiće ili perlice ili gumbiće, ovisno o ukusu. Prije nego što prišijete ukrase osmislite kako će kapa izgledati i nakon toga počnite šivati.

Ako imate stari pulover kojeg ne nosite možete ga iskoristiti na način da mu izrežete rukave i od njih napravite šal za zimu. Ostatak pulovera možete iskoristiti kao navlaka za male jastučiće. No, ako ipak ne želite rezati svoj stari pulover možete na njega, kao i na staru kapu, prišiti razne ukrase i tako dobiti potpuno novi pulover.

Stare rukavice isto tako možete ukrasiti raznim vrstama perlica ili trakama i tako dobiti novi modni detalj. Probajte ukrase uskladiti sa ukrasima na šalu i kapi, tako da dobite potpuno novi komplet za zimu.

Foto: crystalfoto/Shutterstock