• Kako se riješiti mitesera na prirodan način

  Miteseri su problem s kojim se mnogi bore i zbog toga je dobro znati kako se riješiti mitesera na prirodan i siguran način, bez negativnih posljedica za kožu lica. Što su miteseri? Radi se o posljedici pretjeranog lučenja sebuma lojnih žlijezda u kombinaciji s brojnim prljavštinama kao i bakterijama.
 • Rješenja za spuštene vjeđe

  Primijetili ste da imate spuštene vjeđe i niste sigurni što učiniti? Postoje prirodne metode pomoću kojih ćete ubrzo riješiti problem na očima, a koje su jeftinije i jednostavnije za razliku od operacije, kreme ili injekcije botoksa.
 • Njega zrele kože lica

  S godinama naše tijelo se mijenja, a promjene su vidljive i na našoj koži koja gubi elastičnost i vlažnost, a dobivamo i nimalo omiljene, bore! Mnogo sunčanja, zanemarena njega i premalo sna i fizičke aktivnosti te previše nikotina i alkohola su faktori koji pospješuju proces starenja kože.
 • Njega kože lica u dvadesetima

  Za početak njege kože lica nikada nije rano. Nemojte se zavaravati ako ste još u dvadesetima da još ne trebate brinuti o borama jer su godine kada se one počnu pojavljivati daleko ispred vas. Radije se vodite pravilom da što ranije počnete brinuti o svojoj koži, bore će kasnije doći i bit će manje izražene.
 • Uzroci prištića na licu

  Prištići nas najviše muče tijekom puberteta. No,i nakon tog razdoblja zna se dogoditi da nam tu i tamo zasmeta koji. Ovisno o mjestu na kojem se prištić stvori na licu, možemo znati koji je uzrok njegova nastanka.
 • Zaštita osjetljivih očiju

  Oči su same po sebi jedan od osjetljivijih organa i zato im se stalno mora pridavati posebna pažnja. A ako ste kojim slučajem među onima koji imaju osjetljive oči, onda pogotovo trebate pripaziti da vaše oči imaju potrebnu njegu.