• Kako se riješiti celulita

  Ljetni dani su sve bliže i mnoge žene već hvata panika kada se sjete da je vrijeme kupaćih kostima, kratkih hlačica i haljinica sve bliže. S celulitom se bori gotovo svaka žena, ali ga preko zime zanemarujemo iz prostog razloga jer se- ne vidi.
 • Trikovi za ljepotu

  Prilikom uljepšavanja dobro je znati neke od beauty trikova, kako bi vam uljepšavanje prošlo brže i kako bi bile sigurne da se na pravilan način uređujete. U nastavku vam donosimo neke od osnovnih beauty trikova koji će vam biti od velike pomoći.
 • Prirodna sredstva za njegu kože

  Naša koža zahtijeva najbolju njegu, a najbolja njega je uvijek ona prirodna. Stoga, ne budite lijeni već napravite prirodna sredstva za njegu kože isključivo od prirodnih sastojaka. Rezultati će biti vidljivi na vašoj koži već nakon par upotreba takvih sredstava.
 • Prirodno sjajilo za usne

  Bez sjajila za usnice rijetko koja žena može, a često ih imamo i po nekoliko. Daju usnama neku posebnu draž i čim ih nanesemo, odmah se osjećamo ljepšima.
  Sjajila za usnice, koja kupujemo u trgovinama, možemo i sami pripraviti. Nanose se kistom, aplikatorom ili prstom. Možete ga napraviti u boji ili bezbojnog, ovisi o tome što preferirate i za koju prigodu sjajilo nanosite.
 • Greške koje postaruju

  Svi želimo dobro izgledati, no ponekad nesvjesno radimo neke stvari kojima pospješujemo starenje. Možda ste i sami rob neke od takvih navika, a da to uopće ne znate. Podsjetit ćemo vas koje su to da biste isti tren mogli prestati s njima.
 • Kako sakriti umor

  Ako ste imali naporan tjedan to će se prvo manifestirati na vašoj koži. Neće biti sjajna, imat ćete podočnjake i jednostavno ćete odisati umorom. S obzirom na to da svoje obveze, bilo poslovne ili privatne, morate obaviti, jedino što možete po pitanju umornog izgleda je pokušati ga zakamuflirati sitnim trikovima kako baš svi ne bi primijetili kakva je situacija.