• Samotamnjenje kod kuće

  Ljeto je vrijeme kada je preplanula koža ono što još dodatno ističe našu ljepotu. Stoga ne čudi što je svi želimo. A i ljepše nam stoje sve one suknjice, kratke hlačice ili haljinice koje nosimo cijelo vrijeme.
 • Nanošenje ruža za usne

  Ruž za usne upotpunjuje izgled svake žene koja ga nosi. Kako bi ruž na usnama izgledao lijepo, te kako bi uljepšao izgled usana, bitno je da ga znate pravilno nanijeti. Nepravilno nanošenje ruža na usne, može uništiti cijeli izgled. U nastavku vam donosimo koje su najčešće greške prilikom nanošenja ruža na usne, koje trebate izbjegavati.
 • Kako napraviti šećernu pastu

  Depilirati neželjene dlačice na koži možete na više načina, a jedan od najpopularnijih je depiliranje neželjenih dlačica šećernom pastom. Još od davnih dana žene primjenjuju depilaciju šećernom pastom, a neke od njih postupak primjenjuju u svome domu. Šećernu pastu možete jednostavno napraviti i sami.
 • Priprema tijela za plažu

  Kako bi na plaži izgledali što bolje u što kraćem roku donosimo vam par savjeta što vam je činiti! Nemojte očekivati da ćete skinuti suvišne kilograme, ali tijelo će vam sigurno puno bolje izgledati!
 • Toksini u tijelu

  U posljednje vrijeme primijetili ste da imate problema s kožom lica kao da ste u pubertetu. Masti vam se tzv. t-zona, ljušti nos... To zapravo nije ni čudno s obzirom na ovo doba godine. Iz hladne zime dolazimo u proljeće, i zapravo nije loše da napravite detoksikaciju cijelog tijela.
 • Slaba cirkulacija i hladna stopala

  Probleme s cirkulacijom definitivno imate, ali na brzinu je možete ubrzati promjenama u prehrani. U nastavku saznajte nekoliko načina na koje ćete riješiti problem svojih vječno hladnih stopala.