• Prirodne boje za kosu

  Prirodne boje za kosu sastoje se samo od prirodnih sastojaka biljaka, a osim što ne štete okolišu, dobre su za vaše zdravlje i ne uništavaju kosu. Upravo naprotiv, prirodne boje za kosu podarit će vašoj kosi sjaj, volumen i čvrstoću. Bojite li kosu prirodnim bojama, vlasi će biti zdrave i pružit ćete im sto postotnu pravilnu njegu. Postoje boje za kosu u plavoj, smeđoj, crvenoj i crnoj nijansi pa izaberite jednu za sebe i osvježite i nahranite svoju kosu.
 • Krede za kosu

  Ako želite promjenu i mislite kako bi mogli početi s kratkoročnom bojom za kosu, vrijeme je za najbolje krede za kosu. Ponekad treba biti drugačiji, a što bi značilo dodati na kosu malo plave ili zelene boje. U obzir dolaze brojne dinamične nijanse.
 • Priprema kose za ljeto

  Prije odlaska na more i uživanja u suncu i kupanju, razmislite o njezi vaše kose. Započnite pripreme za ljeto na vrijeme. Naime, kosa je posebno osjetljiva na UV zrake pa bi vam se moglo dogoditi da je nakon dolaska s mora ona toliko oštećena, da ćete je morati drastično odrezati. Stoga započnite s pripremama na vrijeme i bezbrižno uživajte u ljetnim radostima.
 • Kako pravilno njegovati kosu

  Kako bi svoju kosu što manje oštećivali te je njegovali na pravilan način, u nastavku vam donosimo neke od najvećih grešaka koje žene svakodnevno ponavljaju prilikom uljepšavanja kose.
 • Kako imati lijepu kosu

  Zdrava kosa je san svake žene, a podrazumijeva zdravu, neispucanu vlas koja se ne lomi već slobodno i lijepo pada. Mnogi od nas uništavaju svoju kosu dok je održavaju i uređuju, a često toga nisu ni svjesni.
 • Njega obojene kose

  Obojena kosa zahtijeva poseban oblik zaštite. Razlog za to je taj jer je ona sama po sebi više suha nego kosa koja se ne boja. Bojanje kosu isušuje, a da bi njezinu hidrataciju zadržali na poželjnoj razini, potrebno ju je hraniti.