back to top

Ekstrakt sjemenki grožđa

grožđe

Ekstrakt sjemenki grožđa u sebi sadrži sve najzdravije i najljekovitije sastojke iz sjemenki grožđa. Ovaj je ekstrakt vrlo jak antioksidans, štiti vaše tijelo i organizam od virusa i svih štetnih stvari koje mu mogu naštetiti i umanjiti obrambenu moć vašeg organizma.

Antikancerogeno sredstvo

Štoviše, ekstrakt sjemenki grožđa djeluje i na uništavanje kancerogenih stanica, kako pokazuju najnovija znanstvena istraživanja. Zato ga i oni koji su oboljeli moraju što više koristiti kako bi ojačali svoj organizam. Ekstrakt sjemenki grožđa vjerojatno je najjače prirodno sredstvo koje pomaže u ovakvim težim oboljenjima. Ostalima se preporučuje radi prevencije.

Ono što ekstrakt sjemenki grožđa čini tako povoljnim je resveratrol. S obzirom na to da je i samo grožđe dobar izvor vitamina skupina B i C, ne čudi što je ekstrakt sjemenki također izvor takvih vitamina.

Štiti srce i živčani sustav

Grožđe sadrži različite minerale, među kojima prednjače željezo, cink, kalcij. Stoga je ekstrakt sjemenki grožđa dobar za zdravlje srca, ali osim toga i cjelokupnog živčanog sustava.

Za zdravlje srca posebno je povoljno je sprječava stvaranje kolesterola pa tako poboljšava protok krvi, a samim tim i cjelokupan rad srca.

Čisti organizam

Grožđe pomaže da se organizam očisti od suvišnih i nepotrebnih tvari i da ostane zdrav. Stoga ekstrakt koristite i kada imate problema s viškom kilograma kako biste što prije doveli svoju liniju na zavidnu razinu.

Vraća elastičnost kože

Zbog toga što sadrži veću količinu kolagena, ekstrakt sjemenki grožđa čest je sastojak mlijeka za tijelo koje služe za učvršćivanje kože tijela i lica.

Preporučena dnevna doza je 100 mg na dan, ali bilo bi dobro da pri uzimanju pazite da svaki dan to bude otprilike u isto vrijeme. Tako će razmak biti točno 24 sata što je bitno za optimalan učinak.  Ako ga uzimate pri liječenju neke točno određene bolesti, onda je pogotovo bitno pripaziti da razmak od uzimanja do uzimanja bude 24 sata.

  Održavanje aloj vere

Foto: carballo/Shutterstock

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

DRUGI UPRAVO ČITAJU