Što ponijeti na more

Ljetni mjeseci su kao stvoreni za odmor i more. Kako bi znali što ponijeti na more i kako bi bili sigurni da nešto niste zaboravili, u nastavku vam donosimo nekoliko savjeta.

Kada odlazite na godišnji odmor na more, prva stvar koju trebate ponijeti sa sobom i koju nikako ne smijete zaboraviti je krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom. Bez kreme za sunčanje niti ne pomišljajte na izlaganje suncu, kako vam se koža ne bi opekla. Prilikom mazanja tijela s kremom za sunčanje, ne zaboravite mazati i lice.

Uzmite sa sobom i termosicu ili mali hladnjak koji će vam u svakom trenutku dobro doći. Imati mali hladnjak na plaži je poželjno, jer će vam hrana i piće uvijek biti odgovarajuće temperature na suncu.

Ako ste ljubitelj plivanja i ronjenja, obvezno sa sobom ponesite i masku za ronjenje koja će vam omogućiti dobru zabavu pod morem.

Osim maske za ronjenje pod vodu možete staviti i podvodni foto aparat. Ako želite nabavite ga prije mora i obilježite s njime sve morske dogodovštine koje su se događale pod vodom. Originalno!

Dobra knjiga nikad neće biti naodmet pa je ponesite sa sobom, a možete ponijeti i njih nekoliko, ovisno o tome koliko volite i koliko brzo čitate. Knjigu uvijek ponesite sa sobom na plažu pa se opustite.

Šešir je isto neizostavan modni detalj, koji će osim modnog pomoći zaštititi vašu glavu od štetnih sunčevih zraka. Nosite na glavi šešir uvijek tijekom dana, kako ne bi zadobili glavobolju ili sunčanicu.

Kako bi se osigurali s lijekovima bilo bi dobro da uz sebe uvijek imate sprej za uho, pastile za grlo i dobre bakterije. Sprej za uho će vas spasiti od upale uha, koja je česta na ljetovanjima nakon kupanja, pastile će spasiti vaše grlo ako se malo prehladite, a dobre bakterije će vam odlično poslužiti ako nešto krivo pojedete.

Foto: Dmitriy Shironosov/Shutterstock

DRUGI UPRAVO ČITAJU