back to top

Trikovi za ljepotu

Ovo su najbolji trikovi za ljepotu.

Prilikom uljepšavanja dobro je znati neke od beauty trikova, kako bi vam uljepšavanje prošlo brže i kako bi bile sigurne da se na pravilan način uređujete. U nastavku vam donosimo neke od osnovnih beauty trikova koji će vam biti od velike pomoći.

Trikovi za ljepotu

Kako bi što bolje uvili trepavice za vrijeme uljepšavanja, savjetuje se da uvijač za trepavice blago zagrijete sa sušilom za kosu. Tako zagrijani uvijač za trepavice će vam pomoći da bolje i brže uvijete trepavice.

Kako bi olakšali nanošenje maskare na trepavice, savjetujemo vam da prilikom nanošenja maskare na trepavice koristite i kreditnu ili debitnu karticu. Karticu postavite tik iznad trepavica, ako maskaru nanosite na gornje trepavice, i tik ispod trepavica, ako maskaru nanosite na donje trepavice. Na ovaj način nanošenja maskare, nećete uprljati niti donji niti donji kapak, a trepavice će biti pravilno našminkane s maskarom od korijena do vrhova.

Kako bi uspješno sakrili podočnjake, savjetujemo vam da korektor stavljate u obliku trokuta. Nikako korektor na podočnjake ne stavljajte u obliku mjeseca, jer ćete na ovakav način postići puno bolji efekt.

Kako bi nalakirali nokte u ombre tonove, koristite se sa spužvicom za nanošenje pudera. Na spužvicu za nanošenje šminke, nanesite željene tonove laka, pa prislonite na nokat, nakon čega samo acetonom za uklanjanje laka, uklonite višak laka s kožice.

Traka za kosu vam može uvelike pomoći kako bi na kosi dobili prelijepe lokne. Traku jednostavno stavite na glavu, pa pramen po pramen uvlačite u traku. Ostavite tako da odstoji preko noći, a ujutro ćete imati lijepo oblikovane kovrče na kosi.

Za savršeno nacrtani eye liner na očima, poslužite se sa žlicom koju okrenete par puta i dobiti ćete savršeni luk bez mrlja.

Kako njegovati oči

Ako želite mat ruž na usnama, jednostavno se poslužite rumenilom. Na ruž na usnama samo nanesite malo rumenila, i postići ćete mat efekt. – (Trikovi za ljepotu)

Kako bi na mjesto vratili svu kosu koja strši, a da pritom ne pokvarite frizuru, savjetujemo vam da dlačice koje strše jednostavno namjestite starom četkicom za zube. – (Trikovi za ljepotu)

DRUGI UPRAVO ČITAJU