back to top

Kućno izbjeljivanje zuba

Kućno izbjeljivanje zuba ili izbjeljivanje sa udlagama je vrlo praktičan oblik izbjeljivanja. Potrebno je uzeti otisak po kojem se izrađuje individualizirana udlaga. U udlagu se nanosi gel koji se za razliku od ordinacijskog izbjeljivanja jer ne treba svijetliti lampom kako bi se aktivirao.

Nedostatak kućnog izbjeljivanja je u tome što je gel koji se nanosi puno slabijeg intenziteta pa i rezultati dolaze puno sporije. Naime potrebno je svakih 2-3 dana kroz period od 2 tjedna aplicirati udlagu sa gelom.

Prednost izbjeljivanja sa udlagama jest da ne morate vrijeme izbjeljivanja provesti u ordinaciji niti mirovati. Već trenutak nakon nanošenja udlage sa gelom na zube slobodni ste obavljati svoje dnevne obaveze. Jačina gela ne izaziva preosjetljivost, a efekt izbjeljivanja je drugročan.

Prema mom iskustvu ovim oblikom izbjeljivanja postižu se odlični rezultati i boja izjbeljenih zuba se ne vraća čak do 5 godina – što je financijski gledano izrazito velika prednost. Vjerujem da nikoga baš ne svrbi lova u džepu 🙂

Napomena! Uvijek se savjetujte sa svojim stomatologom prije nego se odlučite kojom metodom izbjeliti svoje zube.

Foto: freeimages.com

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

  Metode izbjeljivanja zubi

DRUGI UPRAVO ČITAJU